16 & 17 januari 2021

Zilvermeer Mol

Registratie

Registratie

De renners houder van een vergunning van master mogen deelnemen aan de wereldkampioenschappen voor masters. De volgende renners komen echter niet in aanmerking:

1. Elke renner die tijdens het lopende seizoen deelnam aan de WK UCI, de continentale kampioenschappen of de wereldbeker UCI.
2. Elke renner die tijdens het lopende seizoen lid was van een bij de UCI geregistreerde ploeg.
3. Elke renner die tijdens het lopende seizoen gerangschikt staat in het individueel klassement cyclocross UCI dat gepubliceerd is na de nationale kampioenschappen in Europa.

De renners kunnen aan andere wedstrijden dan de wereldkampioenschappen masters deelnemen met een tijdelijke licentie of een dagvergunning uitgegeven door hun nationale federatie.

Hun licentie moet duidelijk de begin- en einddatum van de geldigheidsduur aangeven. Voor renners die houder zijn van een geldige tijdelijke vergunning, voorziet de nationale federatie gedurende de geldigheidsperiode van deze vergunning voor dezelfde verzekering (en andere voordelen) als voor de renners met een jaarvergunning

Om te kunnen deelnemen aan het UCI WK Masters Cyclo-Cross is een geldige vergunning vereist.  Dagvergunningen worden niet toegelaten.

Informatie document WK Masters Cyclocross

Stappenplan :

  1. Klik hieronder op de link naar “Ticketmaster
  2. Selecteer één ticket en kies vervolgens voor “Doorgaan"
  3. Vul alle basisinformatie volledig in
  4. Voer de betaling uit
  5. Je ontvangt het ticket als bewijs van je inschrijving

Exclusief voor geregistreerde renners van de Masters voorziet het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer verblijfsmogelijkheden. Renners kunnen blokhutten, kampeerhutten of kampeerplaatsen reserveren.

Gelieve als renner eerst te registreren op deze website. Enkel na registratie op de website kan u een verblijf boeken op het Zilvermeer. Meer informatie en boeken kan via camping@zilvermeer.be of via het nummer 0032 14 82 95 00.